ЦСКА има намерение да привлича още играчи през лятото. В тзи

...
ЦСКА има намерение да привлича още играчи през лятото. В тзи
Коментари Харесай

Каляри виси с пари на ЦСКА за Десподов

ЦСКА има желание да притегля още играчи през лятото. В тзи развой обаче " алените " са спънати от италианския първокласен Каляри, който към момента не им е превел последния транш по прехвърлянето на Кирил Десподов при сардинци.

Националът беше продаден на италианския отбор през януари 2019 година, като съгласно разнообразни източници сумата варираше от 3 до 4 млн. евро. Клубът от остров Сардиния дължи на ЦСКА малко над 700 000 евро (над 1 400 000 лева)

Парите е трябвало да дойдат на сметката на " алените " в края на март. Дали поради пандемията, довела до финансова рецесия в доста тимове по света, или поради нещо друго, само че италианците към момента не са се издължили на 100% на българския клуб.

От ЦСКА имат подготвеност да подадат сигнал до УЕФА и да заведат дело против Каляри.

Сумата е много сериозна за родните стандарти, защото за 700 000 евро може да се купи в действителност класен футболист. Така че по този метод се спъва и селекцията на " алените ", които се заканват да пресечен превъзходството на Лудогорец.

До момента на " Българска войска " привлякоха петима нови - халфовете Амос Юга и Юнус Санкаре, крилото Жюл Кейта, бранителят Юрген Матей, както и вратаря Димитър Евтимов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР